Американський актор Том Генкс, який 12 березня повідомив, що вони з дружиною Ритою Вілсон заразилися коронавірусом, вийшов на зв’язок. На своїй сторінці в Instagram він опублікував фото з дружиною Ритою, під яким розповів про їхній стан.

Актор повідомив, що зараз вони знаходяться в ізоляції. Генкс подякував своїм шанувальникам, які переймаються його здоров'ям. Також він наголосив, що для боротьби з вірусом людям варто слідувати порадам лікарів і експертів.

Том Генкс і Рита Вілсон, фото YouTube
Том Генкс і Рита Вілсон, фото YouTube

Том Генкс, фото: instagram.com/tomhanks
Том Генкс, фото: instagram.com/tomhanks

"Привіт, друзі. Ріта Вілсон і я хочемо подякувати всім, хто зараз так добре піклується про нас. У нас COVID-19, і ми знаходимося в ізоляції для того, щоб хвороба не поширилася далі. Є ті, для кого це може привести до дуже серйозного захворювання. Пам’ятайте, що, попри всі поточні події, в бейсболі не плачуть", – написав Том. Том Генкс

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

63-річний Генкс і його дружина Ріта Вілсон пройшли тестування на коронавірус в Австралії і він показав позитивний результат. Вони звернулися за медичною допомогою одразу після появи симптомів застуди. Пара знаходилась на Золотому березі Квінсленда, де Генкс працював над фільмом про життя Елвіса Преслі.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше