кандальная 31-річна дружина 74-річного гумориста Євгена Петросяна, до якої той втік від Олени Степаненко, Тетяна Брухунова, досить активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила, мабуть, перший відвертий кадр, відправившись на відпочинок в сонячний Дубай, ОАЕ. Так, артистка приміряла лише чорний купальник з глибоким декольте, засвітивши форми на пляжі і доповнивши образ солом'яним капелюшком-канотьє. Варто зазначити, що 13 березня красуні виповнився 31 рік.

"Мені 31 і я щаслива! 💋"
, - поділилася радістю Брухунова. Фолловери ж почали засипати красуню компліментами: "З днем народження! Ви прекрасні. А ваші ямочки на щоках просто чудо!! На вас завжди приємно дивитися - ви завжди на позитиві❤️", "Тетяна з днем народження! Я вас обожнюю", "З Днем Народження🤗Всіх благ⭐️", "Мила "черепашка"- з Днем народження ✌️", "Таня , ви прекрасні 😘", "Чудово виглядаєте, гарного відпочинку!", "Ви неймовірні👏❤️", "💞 З Днем Народження 🎂🎁🎂🎁🎂🎁🎂🎊🎉🎊🎉🎊🎉😁", "Народжуйте швидше вже маленького петросянчика".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "Аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв Знай.ua, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Також Знай.ua писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненко спіткали невдачі.