Відомий український виконавець Віталій Козловський часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Нещодавно артист порадував мережу красивим фото з величезним букетом, яким привітав жінок з 8 березня, а тепер показав милий знімок в цікавому місці – схоже артист знову відправився подорожувати.

На новому фото, яке показав Віталік, він позує в якомусь затишному дворику, сидячи на величезному ланцюгу. На ньому вузькі чорні брюки і біла футболка, поверх якої він накинув легку чорну курточку, а на його ногах білі кросівки. Артист уважно дивиться в камеру крізь сонцезахисні окуляри. У підписі до фото Козловський загадково заговорив про любов: "Чому ми кохаємо саме цю людину, а не іншу? – Кожному призначений свій мучитель". Шанувальники не пройшли повз і тут же почали обговорювати нове фото артиста, його засипають компліментами в коментарях до фото, а деякі відповідають на його питання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.