Тетяна Брухунова – 31-річна помічниця 74-річного гумориста Євгена Петросяна, який нещодавно розлучився з гумористичною акторкою Оленою Степаненко. У російських ЗМІ ходять чутки, що саме Брухунова стала причиною розриву багаторічного шлюбу Петросяна. А зараз Тетяна у своєму Instagram публікує фото з сонячного Дубая, куди вирушила святкувати день народження. Швидше за все, там вона відпочиває не одна, адже Петросян у своєму акаунті тієї ж соцмережі також виклав пляжне фото, але без геолокації.

Так, на новому фото, яке опублікувала Брухунова, вона відображена в холі готелю з яскравими повітряними кульками в руках. На ній легке жовте платтячко з оригінальним принтом, а на голові кокетливий капелюшок, про який дівчина розповідає у підписі до фото. "Шапочка моряка – найбільш трендовий аксесуар майбутнього літа! В Дубай-Молл до мене підійшли дванадцять дівчат (різних національностей) за три години з питанням: це Готьє? На що я з гордістю заходила в insta і показувала аккаунт @scora_ru. Модниці фотографували екран і віддалялися. А я продовжувала ловити на собі захоплені погляди", - написала кохана Петросяна. А фоловери почали обговорювати її незвичайний образ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дружина Петросяна Брухунова перетворилася на Карлсона, збирається пустувати.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина Петросяна Брухунова розкрила головний секрет стрункої фігури, Степаненко таке і не снилося.

Також портал "Знай.ua" писав, що обраниця Петросяна зізналася у своїх слабкостях — не любить запивати.