Відомий український актор Юрій Великий, який після відходу Зеленського в політику став його пародіювати в концертах "Кварталу 95", часто радує публіку яскравими фото і відео в своєму Instagram. Так, цього разу актор опублікував веселе відео, на якому пародіює вже не президента, а колишнього народного депутата Михайла Гаврилюка, якого ще називають козаком.

На новому відео, яке опублікував Великий, він їде в машині і ніби таксує. Це він так увійшов в образ козака Гаврилюка, який після депутатства знайшов роботу в таксі і возить пасажирів. Свій образ для пародії Юрій доповнив специфічним чубом, як у Михайла. У ролику актор говорить голосом екснардепа, а у підписі до публікації розповів, що освоює нові професії. "Скасували концерти... Не падаю духом. Освоюю нові ПРОФЕСІЇ". Фоловери у захваті від нової пародії Юрія Великого, активно обговорюють відео в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Юрій Великий розповів, що думає про Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розкрилися шокуючі деталі помпезної справи Януковича.

Також портал "Знай.ua" писав, що 25 тисяч українців підтримали петицію на сайті президента.