Культовий російський виконавець з 90-х Олександр Медведєв, відомий як Шура, потрапив до рук лікарів і йому провели екстрене хірургічне втручання. Про те, що артисту довелось пережити він зняв відео з медиками і розмісти на своїй сторінці в Іnstagram. Його лікар на весь світ озвучила страшний діагноз, який міг стати фатальним - гігантська грижа стравохідного отвору діафрагми, яка почала вже перероджуватись у рак.

Скріншот поста Шури

Також на своїй сторінці в Instagram співак опублікував пост, в якому поділився подробицями про свій стан.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Ну ось і настав час сказати, що мені довелося нещодавно пережити! Знову я побував у руках лікарів, і знову диво! Не хотів раніше говорити, але зараз можна, відчуваю себе чудово, після операції на четвертий день поїхав на гастролі. Близько 20 років страждав печією, ніколи б не подумав, що вона може мати такі страшні наслідки. Пив таблетки і не замислювався, а в підсумку операція",розповів артист.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.