Відома співачка Юлія Началова пішла з життя 16 березня 2019 року у віці 38 років. Її госпіталізували через сепсису, який викликав раною на нозі.

Дебют Началовой відбувся в 1986 році, коли вона виступила у Воронезькій філармонії. На початку 90-х співачка виграла конкурс "Ранкова зірка". Це дало початок її кар'єрі.

Її кар'єра після перемоги в конкурсі розвивалася стрімко. Так, вона випустила перший альбом і пісню "Герой не мого роману, яка стала її візитною карткою.

Донька Началової та Алдоніна, фото: Instagram
Донька Началової та Алдоніна, фото: Instagram

Також Нічлава стала відомою після участі в шоу "Останній герой". Вона навіть знімалася у фільмах, продовжувала записувати альбоми і брала участь у різних телешоу.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У 2006 році Юлія народила єдину дочку Віру від колишнього капітана збірної Росії з футболу Євгена Алдоніна.

Батьки Юлії Віктор Васильович і Таїсія Миколаївна поділилися з шанувальниками співачки своїми спогадами та емоціями з допомогою книги, яку випустили якраз до річниці смерті співачки.

"Юля, на твоїй могилі багато квітів і твій усміхнений портрет. Раніше товпляться люди. Ще б! Тепер, після смерті, ти раптом стала їхнім кумиром. Люди, люди… Чому при житті ви заздрите людині, шукаєте в ньому вади, збирати плітки? А після смерті оголошуєте цього ж людини майже святим. Не звертай на це уваги. У тебе є справжні друзі, і вони по-своєму намагаються зберегти пам'ять про тебе. Світлу пам'ять. Ми дуже намагаємося очистити від налипающей бруду твій прекрасний образ. Адже ти все бачиш і чуєш, Юля?", - пишуть батьки в книзі.

Так, містику помітили вже після смерті співачки і зазначили, що над програмою "Останній герой", у якій брала участь Нічлава, можливо навис злий рок. Вже пішли з життя 6 її учасників.

Іншим містичним знаком стала кішка на кладовищі. Чорно-біла кішка прийшла до могили співачки, коли основна маса, яка прощалася з Началовой, вже розійшлася. Рідні помітили тварину, а охоронці Троєкуровського кладовища розповіли, що вона є "господинею кладовища" і те, що вона прийшла, є добрим знаком. Адже кішка рідко приходить на свіжі могили і тільки до тих, "у кого була чиста душа".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, подруга Началовой розкрила все про гірке життя співачки.

Як повідомляв Знай. ua, Началовой могло виповнитися 39 - містика, чудотворна могила і дивна кішка співачки.

Також Знай. ua писав, що Нічлава в останні дні вразила мужнім вчинком.