Солістка групи "Неангели" Вікторія Смеюха розповіла в інтерв'ю "Каравану історій", чому досі незаміжня, і що хотіла б мати дітей, але заради сім'ї не може кинути кар'єру.

Вікторія з Неангелів, фото karavan

Оскільки в її родині всі були пов'язані з музикою, з раннього дитинства вона вирішила також піти цим же шляхом. У той час як однолітки гралися у дворі, вона бігла на роботу до бабусі, татової мами, яка викладала дітям гру на бандурі. Також обожнювала ходити на її новорічні ранки – адже там можна було співати.

Вікторія з Неангелів, фото karavan

"Багато років поспіль з тією ж метою я відвідувала всі ранки в дитячому саду, де моя мама працювала музичним керівником. Там були і музика, і подарунки, і веселощі — краще комбінації не придумаєш! А влітку у нас з мамою було інша важлива річ — поїздка на море. Ми готові були добиратися туди на чому завгодно — на електричці, в плацкарті, на будь-якій полиці — на що в батьків вистачало грошей. Часто їздили вдвох, а іноді зі старшою сестрою Уляною", - розповідає зірка.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Вікторія з Неангелів, фото karavan

За словами знаменитості, вона б хотіла бачити поруч із собою людину, яка б повністю підтримувала б, допомагала у всіх починаннях і всіляко сприяла цьому, розуміючи інтереси і чому це важливо.

"Все-таки я кар'єристка і не збираюся залишати музику навіть заради сім'ї", - додає зірка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.