Відома українська співачка, солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська, яка зараз дотримується карантину через загрозу поширення коронавірусу і проводить час вдома зі своїми двома дітьми - 5-річним Леоном та 4-річною Лаурою, встигла стати героїнею фітнес-шоу від проєкту Khomytskyi Pro.

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі Khomytskyi Pro.

Слава Камінська, скріншот: YouTube
Слава Камінська, скріншот: YouTube

"У сьогоднішньому випуску ви побачите всі секрети тренувань Слави Камінської з поп-гурту "НеАнгели". Приємного перегляду)", - підписали відео автори.

На знятих кадрах, можна побачити, як співачка проводить тренування з м'язистим наставником, парочка почала з кардіо-розминки. Було схоже на звичайне заняття фізкультурою в школі, однак пізніше співачці довелося перейти до "планок", з якими вона впоралася.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Всі заняття супроводжувалися лайтовими роковими композиціями та несподіваними вигуками Слави. Коли прийшов час занять з вільною вагою, співачка встигла потренувати і ніжки, і ручки, якими довелося рухати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Слава Камінська видала 5 безпрограшних ідей, чим зайняти дітей на карантині.

Як повідомляв Знай.uа Слава Камінська показала список фільмів для карантину через коронавіруса, не для панікерів.

Знай.uа писав, Слава Камінська поділилася рецептом від паніки навколо коронавіруса - тепер продукти в супермаркетах зникнуть швидше.