Ведучий і шоумен Володимир Остапчук - найбільш обговорювана персона в українському шоу-бізнесі за останній час, починаючи від його розлучення з дружиною і закінчуючи скандалом через його жарти на концерті гурту KAZKA.

8 березня Вова оригінально привітав жінок зі святом, представивши музичне відео під назвою "Твою мать". Це не лайка, зазначив в описі автор кліпу, а крик душі мільйонів чоловіків, яких доля кинула в маленькі дитячі обійми.

Володимир Остапчук, фото: Instagram ведучого
Володимир Остапчук, фото: Instagram ведучого

Знай.uа поспілкувався з Володимиром про його нову пародію і реакцію на неї користувачів мережі, про хейт і початок карантину. Навіщо у відео дитина приклеєна до стіни скотчем, чия була ідея зняти це відео та чи є кліп своєрідною "ответочкой" колишній дружині - читайте відповіді шоумена далі в інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Вово, ваше відео "Твою мать" викликало настільки неоднозначну реакцію у глядачів (користувачів мережі). В коментарях - стільки хейту. Ви розчаровані такою реакцією? Як думаєте, люди не зрозуміли сенс?

Навпаки, я отримав багато приємних відгуків про те, що це новий рівень, крута якість картинки і епатаж, якого так не вистачало раніше.

Можливо, деякі не зрозуміли суті стьобу, або тема дуже несподівана для мене. Я дивився, хто писав злісні коменти - в основному, це діти 13-16 років. Їх тема просто не зачіпила. От якби я приклеїв до стіни когось з шоубізу, ця аудиторія була б у захваті.

Але повірте, матусі й татусі, особливо в карантин, кліп оцінили.

Володимир Остапчук, фото: Instagram ведучого
Володимир Остапчук, фото: Instagram ведучого

З приводу хейта.

Хейт в мою сторону, в зв'язку з інтересом до мого особистого життя, присутній незалежно від того, що я роблю. Ось повірте, якби я раптом воду перетворив на вино (як лідер руху #подбухиваю) і двома рибицями нагодував місто: будьте впевнені, деякі сказали б, що я споюю населення, інші - що не їдять риби. Так що я спираюся на професійну думку - і вона позитивна. Гірше, коли твоя творчість взагалі не викликає емоцій. Запитайте у Вадима Олійника (жарт).

Це прикольне відео про роль папи в житті сім'ї. Ви як тато двох діток вже пройшли через памперси, пляшечки і суміші… Кліп відображає якісь реальні моменти з вашого життя?

О, так. Всі історії взяті з реального життя. А деякі кадри, як дитина, яка приклеєна до стіни скотчем, - таємне бажання багатьох батьків (вони самі це написали в коментарях). Взагалі, чоловіки з дітьми, погодьтеся, це дуже мило. Пам'ятаю відео, де величезні накачані байкери мило просто танули при вигляді своїх дочок, і дозволяли фарбувати нігті. Ну і крім того, тато на дитячому майданчику з малюком - це, на думку жінок, сексуальніше, ніж фігура Девіда Бекхема. Я ці жіночі погляди ловлю регулярно.

Кадр з відео "Твою мать"
Кадр з відео "Твою мать"

Образ дитини, яка заклеєна до стіни скотчем, був запозичений. А що хотіли цим сказати? Що чоловіча винахідливість не знає меж?

Що якщо проблему не можна вирішити за допомогою скотчу - ви просто взяли мало скотчу. Так, є відсилання до роботи Мауріціо Каттелана, до його банану на скотчі. Але в першу чергу - це батьківський крик. Що можна зробити з дитиною, щоб просто СПОКІЙНО попити ЧАЙ (вибачте, зірвався).

Багато батьків в коментарях дивувалися, чим провинилася курка, яку ми теж приліпили до стіни. До речі, нашому юному акторові Яну ідея сподобалася, він провисів у підсумку трохи більше 20 хвилин.

Відео знімав вам Станіслав Тіунов - продюсер "Побачення у Вегасі". Кліп - це продовження вашої спільної роботи в комедії? Як народилася ідея зробити таку пародію?

Це велике щастя дістати Станіслава в якості режисера і автора ідеї на цей кліп. Дійсно, після вдалих зйомок у фільмі "Побачення у Вегасі", ми вирішили попрацювати над новими проєктами. Розширити горизонти гумору і головне - сказати, що Володимир Остапчук не просто телеведучий, він вже артист.

Володимир Остапчук, кадр з фільму "Побачення у Вегасі"
Володимир Остапчук, кадр з фільму "Побачення у Вегасі"

Ми розвиваємося в декількох напрямках: актор, стенд ап комік (мій сольний стенд ап запланований 27 вересня у Києві) і ще один великий проєкт. Так що, слідкуйте за анонсами.

Щодо ідеї до кліпу - все просто: я хоч вже і холостяк, але все ж люблячий тато двох прекрасних діток. І як всі папи, залишаюся з ними один на один. Ідея народилася буквально за 5 хвилин.

Деякі припустили, що нова пародія - "ответочка" вашій колишній дружині після невтішних коментарів на вашу адресу як батька. Чи це так?

Ні!

Ви робите перші кроки в шоубізі як співак, нехай і через пародії, плюс участь в Голосі. Уявляєте, як у майбутньому ваше життя може змінитися? Відразу подвійний гонорар можна отримувати як ведучий і як співак. Або така перспектива вас не приваблює?

До речі, сьогодні мої підписники повідомили, що мій виступ на Голосі увійшов в топ кращих по всьому світу в лютому 2020 року. Приємно. Так, почнемо з пародій, а там подивимося.

З приводу гонорару скажу так: якщо ви хочете Остапчука на своє свято або концерт, краще домовляйтеся зараз ще за старою ціною (жартую).

Жарти жартами, але я не ганяюся за гонорарами, а за новими горизонтами. У моєму житті сталися великі зміни і прокинулося бажання творити. А що конкретно - побачите зовсім скоро.

Коронавірус і введений карантин вже позначилися на вашу роботу? Як ви оберігаєте своє здоров'я?

Намагаюся дотримуватися елементарних порад: бути вдома, мити руки, пити воду. Загалом - всі їх і так знають. Я у житті оптиміст і час "карантину" сприймаю як можливість творити і зайнятися собою.

Скільки ми всі нили "немає часу ні на що". Ось вас почули. Гуляйте в парку, читайте, розвивайтесь, займайтеся любов'ю і частіше посміхайтеся.

Гарний настрій вбиває будь-який вірус!

Вова Остапчук з дочкою, фото: Instagram
Вова Остапчук з дочкою, фото: Instagram

Нагадаємо, раніше Віталій Дроздов натякнув, що спільного між Лесею Нікітюк і Володимиром Остапчуком.

Також після скандалу на концерті KAZKA Вова Остапчук вибачився за "геїв, інвалідів, фріків" та інші образливі жарти.

Також Знай.uа писав, що Володимир Остапчук показав свої 50 відтінків.