Популярна українська співачка Джамала розповіла шанувальникам, як проводить час в карантин у зв'язку з коронавірусом і влаштувала вдома імпровізовану фотосесію посеред тюльпанів.

Як відомо, артистка зараз чекає на другу дитину. Під час карантину Джа вирішила приділити більше часу своєму синові Еміру-Рахману, якому 27 березня виповниться два роки. Поки хлопчик спав вдень, зіркова мама придумала собі заняття.

"Поки Емірка спав, я зрізала тюльпани Jamala і сама себе нафоткала", - написала артистка.

співачка Джамала, фото instagram.com/jamalajaaa
співачка Джамала, фото instagram.com/jamalajaaa

Також знаменитість порадила фільми, які можна подивитися під час карантину.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

сьогодні у рубриці #покаспитвашмалыш, а ви сидите на карантині (правильно!), такі фільми: "Офіцер і шпигун", "Справа Річарда Джуелла", "Форд проти Феррарі". Ці фільми засновані на реальних подіях. Всі вони про справедливість і про те, що час розставляє все на свої місця!" - зазначила співачка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Настя Каменських у сміливому вбранні показала, як енергійно провести карантин.

Як повідомляв портал Знай.uа, популярний міжнародний музичний конкурс "Євробачення-2020" буде скасовано або перенесено на наступний рік.

Також портал Знай.uа писав, що 3 квітня карантин буде продовжено, ще два-три тижні доведеться посидіти вдома. РНБО готує документ, який передбачає відповідні заходи.