Відома російська телеведуча і блогерка Настя Івлєєва порадувала публіку новим відео на своїй сторінці в Instagram. Схоже, зірка вирішила сидіти на карантині, хоча в Росії його ще не оголошували, і вже показала, чим можна зайнятися вдома. Перед камерою Настя з'явилася в якійсь дивній масці, і не відразу зрозуміло, що це таке на її обличчі. Але потім все стає ясно.

Спочатку вона з'являється в кадрі з величезною банкою антисептика і ллє його на руки, а потім і обливається повністю, потираючи руки. Потім вона епічно бере пляшку вина, збиває з неї корок і так само епічно зриває кришечку зі своєї маски. Далі Івлєєва засовує горлечко пляшки в маску з отвором і пританцьовуючи п'є. Потім вона встає зі стільця і продовжує забавно танцювати, та так, що з її голови злітає перука. У підписі до фото телеведуча написала: "Як виглядає мій карантин". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Настя Івлєєва розповіла про свій перший раз з мажором.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Настя Івлєєва зірвала зйомки через наркотичну залежність.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Орла і решки" відмовилася від українського громадянства.