Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, закриває свої кордони на карантин, закликаючи прихильників сидіти вдома, як це робить і сама виконавиця. Так, артистка виставила архівне відео з одного з виступів, де імпровізувала з танцем в пікантному боді леопардового кольору з глибоким декольте, однак тоді такі викликаючі руху порахували ознаками алкогольного сп'яніння, розвивши з цього цілий скандал.

"залишається лише танцювати « п'яні танці»
🔥🔥😘", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися. Дехто навіть відзначив, що Світлана виконувала свій хіт під фонограму: "Норм, фанера", "Лобода, ти найяскравіша у всьому шоубізі... Залишайся такою і через 50 років😁 найкраща👏👏👏", "Явно під фанеру співає 😘але все одно класна", "Кошмар!", "Ногою вгору це щось 🔥", "Це номер світового масштабу 😍😍😍😍 Свєта Ви вмієте дивувати 😘💕🌞🌞", "Фанерщиця 💃🏽", "Ті самі "п'яні" танці Лободи 🤭".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.