Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з матір'ю його двох дітей Оленою Войченко, яка звинувачувала чоловіка в зрадах, довгий час приховував особисте життя, поки уважні шанувальники не розвідали про його нову коханку - 33-річну нотаріуса на ім'я Христина. Варто нагадати, що пара познайомилася ще влітку на весіллі в Італії, де Володимир був ведучим, а сама Христина - подружкою нареченої. Нещодавно дівчина виставила яскравий кадр з прогулянки під час карантину через коронавірус COVID-19, запропонувавши шанувальникам невеликий список справ, які можна робити, щоб не нудьгувати вдома.

"Як часто ми забуваємо про себе, ось саме час згадати....!!! ⠀ Кожен день ми в біганині: робота, дім, сім'я, діти, і так по колу.... Ритм нашого життя настільки швидкі, але все одно іноді таке відчуття, що ми щось не встигаємо...! ⠀ І якщо десь там, знаходимо 15 хвилин ( якщо знаходимо) щоб приділити час собі коханій/коханому, це вже чудово... ⠀ І ось зараз, настав час, коли кожен може приділити час собі. Вимушено і не з кращого приводу, але давайте з позитивом... 🙏 ⠀ ✅побути з собою; ✅приділити час коханим, близьким людям; ✅ почитати книги на які вічно не вистачає часу; ✅перебрати речі і звільнити місце в шафах.. ✅онлайн курси, спорт тренування.. ✅зателефонувати всім тим, кому давно не дзвонив, передати трохи теплоти по телефону. ⠀ Справ можна знайти багато, головне пріоритетність розставити, а то ніякого карантину може не вистачити...😊 ⠀ Діліться, як проводите свій вимушений вільний час? ⠀ Головне будьте здорові 🙏💙
, - поділилася своїми ідеями Христина. Фолловери ж не пройшли повз, розповівши, як вони не нудьгують на карантині в коментарях.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.