Популярний телеведучий "1+1" Володимир Остапчук вразив своїх прихильників зворушливим відео, на якому танцює разом зі своєю донечкою Емілією на випускному в садочку.

Відповідне відео зірка опублікував на своїй сторінці в Instagram.

У коментарі під записом Володимир розповів веселі подробиці тренування з юною партнеркою та запропонував оцінити їхній виступ.

Остапчук жартома запитав у своїх дописників, чи не податися йому в проект "Танці з зірками". Як встигли зауважити прихильники, Володимир Остапчук полюбляє подібні інтриги. Більше того, підписники підтримали ведучого коментарями:

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Ідіть на Танці й пробуйте. Обов’язково йдіть на Танці! Це просто Must do! Вже час іти в проект".

Нагадаємо, що відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедний спільний кадр з шоуменом і хорошим другом Володимиром Остапчуком.

Раніше Знай.ua повідомляв, Джамала згадала, що відчувала у момент перемоги на "Євробаченні".

Також Знай.ua писав, Бабкін продемонстрував, як привчає новонародженого сина до музики.