60-річний актор Шон Бін став учасником сварки зі своїм 33-річною дружиною Енді Мур на борту літака British Airways. Про це повідомляє таблоїд The Sun з посиланням на власне джерело всередині авіакомпанії.

За словами можливого очевидця Шон Бін і Енді Мур пили вино під час авіарейсу, а пізніше між ними виникла сварка. У ході перепалки дружина вилила на штани актора келих вина, а він підскочив і кинув свій келих в дружину.

Шон Бін, фото YouTube
Шон Бін, фото YouTube

ЗМІ повідомляли, що конфлікт вирішили на місці і в поліцію не повідомляли, а саму ситуацію через якийсь час прокоментував представник 60-річного актора.

Агент зірки розповів, що пара дійсно летів цим рейсом. Однак представник Шона Біна стверджує, що за весь політ вони не доторкнулися до алкоголю і актор ні в кого не кидав келих, тим більше жінку.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами агента зірки, пара дійсно летів цим рейсом, проте за весь політ не доторкнулася до алкоголю. Представник також заявив, що Шон ні в кого не кидав келих, тим більше у свою дружину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Нед Старк з "Гри престолів" відмовився вмирати.

Як повідомляв Знай. ua, зірка "Ігри престолів" Шон Бін очманів прямо в літаку.

Також Знай. ua писав, що зірку "Ігри престолів" вразив коронавірус.