Відома російська акторка Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала миле селфі, на якому позує разом зі своєю молодшою сестрою Кариною.

Дівчата при повному параді відображені в якомусь темному приміщенні. Христина стоїть в стильному чорному костюмі оригінального фасону, який підкреслює струнку фігуру. Її волосся розпущене і акуратно укладене, а на обличчі легкий макіяж і мила усмішка. Сестра акторки з'явилася перед камерою в чорній сукні з прозорими рукавами, вона також з красивою укладкою та макіяжем дивиться в камеру з посмішкою на обличчі. У підписі до фото Христина Асмус запитує у фоловерів, чи схожі вони з сестрою. Звичайно ж фанати не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.