Популярна російська актриса Христина Асмус, яка оскандалилася після прем'єри фільму "Текст" з-за відвертих постільних сцен, часто радує публіку яскравими фото і відео зі свого життя. В цей раз зоряна красуня виклала миле домашнє фото, а в підписі до нього розповіла, як провела новорічні свята.

Як видно, перед камерою Христина з'явилася в коротенькому бежевому платті з цікавими "рваними" рукавами. Її волосся укладене в красиву зачісці, а на обличчі яскравий макіяж. Актриса сидить у кріслі біля невеликого столика на якому стоїть тарілка з мандаринами, а в руках тримає келих з шампанським і з фруктом. У підписі до фото вона написала: "Ну як воно, перші робочі дні? У мене, правда, вони почалися дещо раніше. У театрі графік не залежить від свят. Тому, коли кличуть кудись полетіти, я майже завжди не можу, у мене ялинки". Шанувальники в захваті від нового фото зірки і засипають її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.