Тетяна Брухунова – 31-річна помічниця гумориста Євгена Петросяна, яка стала його новою коханою. Гуморист навіть розлучився зі своєю дружиною-актрисою Оленою Степаненко після чуток про роман з Брухуновою. З усім тим, Тетяна зберігає спокій і продовжує радувати публіку яскравими фото в своєму Instagram. Нещодавно дівчина відправилася на відпочинок в Дубай, швидше за все вона там разом з Петросяном, адже він теж публікував у своїй соцмережі пляжні фото.

Так, на новому фото, яке показала Брухунова, вона з'явилася в одному з найбільш незвичайних місць Дубаю – Саду чудес. На прогулянку дівчина вийшла у жовтій сукенці з цікавим принтом. Вона приміряє величезні скульптурні туфельки, які дуже пасують до її вбрання, Таня з посмішкою на обличчі дивиться в камеру. Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Брухунової, багато жартома запитують, чи не тиснуть їй ці чудові черевички.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дружина Петросяна Брухунова перетворилася на Карлсона, збирається пустувати.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина Петросяна Брухунова розкрила головний секрет стрункої фігури, Степаненко таке і не снилося.

Також портал "Знай.ua" писав, що обраниця Петросяна зізналася у своїх слабкостях — не любить запивати.