Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити до Москви і зараз активно гастролює по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото в своєму Instagram. Цього разу зірка вирішила поділиться з публікою фотографіями зі зйомок нового кліпу "Обіцяю". У новій публікації вона виклала кілька кадрів в різних образах, які змінювала під час зйомок.

На першій фотографії Лорак стоїть у білому плащі, яких нагадує халат, її волосся розпущене і трохи скуйовджене, а на обличчі легкий макіяж і сумний вираз. На другому фото співачка в тому ж вбранні, дивиться кудись убік, вона наче про щось задумалася. На третьому кадрі Ані стоїть боком до камери, на ній білі брюки з завищеною талією і легка блузка, яка оголює живіт. На четвертому знімку співачка вже в іншій локації, вона сидить на дивані в цікавій позі в коричневому вбранні з оригінальними чобітьми на підборах. А на останньому знімку Лорак з'явилася в ще одній локації, на ній білі штани з такими ж білими чобітьми і чорна коротка футболка, поверх якої вона накинула об'ємний темний піджак. Фани у захваті від нових фото артистки, її завалюють компліментами і зізнаннями в коханні.

Коментарі під постом Лорак
Коментарі під постом Лорак

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.