Співачка Лоліта Мілявська поділилася гумористичним відео, у якому вона показово еротично зі стогонами займається чисткою унітазу йоржиком.

Відповідний запис зірка розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

На відео спочатку можна побачити груди Лоліти, обтягнені чорною прозорою білизною. Груди то підіймаються, то опускаються від важкого дихання співачки, яке створює враження втоми від якоїсь фізичної діяльності. Пізніше стає помітно, що Лоліта робить руки вверх і вниз своєю рукою, що й спричинює зітхання зірки. Ще через мить вже видно, що Лоліта всього лише чистить поверхню унітазу золотим йоржиком.

"Чистка унітазів - суцільне задоволення на карантині 🧜😜🤩✌️", - написала співачка в описі до відео.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Коментатори в соціальних мережах оцінили жарт Лоліти.

"А Ви приколістка, респект !!! Я теж використовую карантин як час для розбирання шаф і позбавлення від зайвого мотлоху. Як я кажу: по одному квадратному метру в день і буде до Великодня порядок! 👍😋", - написав один з підписників зірки.

"Золота щітка для унітаза, звичайно, не легко😀", - пожартував інший коментатор.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше напівгола Лоліта запалила з дівчатами у ванній: відео з "полуничкою" з'явилося в мережі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лоліта помацала інтимні частини тіла разом з головним героєм "Холостяка" -"Це буде антистрес".

Також "Знай.ua" писав, що Лоліта "загуляла" з натовпом чоловіків і алкоголем на Новий рік: фанати не можуть відійти від шоку, відео.