Донька популярної української співачки та акторки Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається красою зірковій мамі. Нещодавно юна красуня відсвяткувала свій 15-й день народження, а тепер вирішила показати неприємні наслідки кінної прогулянки. Так, дівчина не втрималася в сідлі і впала, пошкодивши ногу і розбивши ніс, однак завдяки тому, що була в спортивній екіпіровці, такій як шолом і рукавички, все обійшлося без серйозних травм.

"Сьогодні впала з коня , розбила ніс , і пошкодила ногу , але фоточку не зробити не могла .🏇🏻", - поділилася емоціями Полякова-молодша. Фолловери не пройшли повз, всіляко підтримуючи красуню і звернувши увагу на беземоційне обличчя коня: "Маша, як мені тебе шкода😭😭😭😭😭", "Мінус Маша", "Бережіть себе, я лайкнула, а потім помітила", "Здається кінь в шоці😱", "Який жах...😭", "Як ти так примудрилася?", "Будь акуратіше💞😇🌷😍", "Машулька Одужуй! Люблю тебе і маму........ Ви чудові! Це старт перед великим злетом😍😍😍😍😍", "Йомайо! Видужуй❤️", "Бідолаха мені так тебе шкода 💓💓💓💓💓".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.