У вівторок, 24 березня, автор студії "Квартал 95" Валерій Жидков відзначає свій 45-й день народження. Він згадав про найяскравіші і незабутні моменти свого життя.

"Якщо не вважати капітанські конкурси КВК, то вперше з сольним виступом я вийшов у проекті «Бійцівський клуб». Це було в 2007 році. Тоді, власне, і з'явився псевдонім «Тамбовський вовк», який досі зі мною", - розповідає він про власний стендап.

Жидков зізнався, що з дружиною свідомо йшли до побудови сім'ї та народження дітей. І задумався про бажання стати батьком в 29 років. Крім того, він спробував пригадати, коли вперше вийшов на сцену у складі "Кварталу 95".

Валерій Жидков, фото: прес-служба Квартал 95
Валерій Жидков, фото: прес-служба Квартал 95

"Спочатку у складі "Кварталу" я виходив в якихось епізодичних ролях. І після того, як у мене добре вийшов один номер в "Бійцівському клубі", мене з ним запросили виступити і у "Вечірньому Кварталі". З тих пір ця позиція за мною зберігається. Вже, виходить, тринадцятий рік", - розповів Жидков.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Жидков згадав про свого кумира юності.

"Ще в підлітковому віці, завдяки групі "Кіно", а саме Віктору Цою. Це єдиний кумир, який у мене був на протязі життя. Саме Віктор Цой - та людина, завдяки якій я відчув на собі, що таке бути фанатом", - розповів він.

Валерій Жидков, фото: прес-служба Квартал 95
Валерій Жидков, фото: прес-служба Квартал 95

Автор пригадав, коли вперше відчув себе дорослим.

"Це було в 14 років. Я виразно запам'ятав цей момент. Тоді вперше на зимові канікули я поїхав в гості до бабусі, яка жила в 150 км від нашого дому. Я сам купував собі квитки на вокзалі, пересідав на різні рейси. В той момент я вперше, мабуть, був наданий сам собі. І хоч я страшенно боявся, а почував себе дуже дорослим та повноцінним чоловіком", - пояснив він.

Жидков спробував пригадати, коли останній раз давав волю емоціям.

"Я людина не дуже емоційний. Єдине, можу зізнатися, що, коли слухаю дуже гарну ліричну пісню старих російських рокерів, які вже кашляють і спотикаються, але як і раніше мною сильно кохані, я можу іноді пустити сльозу. І то тільки в машині, коли мене ніхто не бачить. Одна з таких пісень з репертуару ДДТ, називається "Пісня про громадянську війну", - пригадав актор.

Валерій Жидков, фото: прес-служба Квартал 95
Валерій Жидков, фото: прес-служба Квартал 95

Також Жидков згадав, коли останній раз жалкував про несделанном.

"Це кожен день відбувається, напевно. Просто хочеться все встигнути, хочеться скрізь всього добитися. І іноді вранці ставиш перед собою якісь цілі, і до вечора розумієш, що не зробив і половини того, що хотілося б. Це щоденне самокатування, яке, в принципі, і є частиною життя будь-якої нормальної людини. Тому що, якщо у тебе є щоденне відчуття, що ти зробив все, що тільки можна, то, мабуть, ти просто ставиш перед собою занадто маленькі завдання, які можна легко зробити", - розповів він.

Валерій Жидков, фото: прес-служба Квартал 95
Валерій Жидков, фото: прес-служба Квартал 95

Іменинник також відповів на запитання, коли останній раз відчував себе щасливим.

"Я досить часто відчуваю себе щасливим. Ось вийшов вчора в прямий ефір у Инстаграме, люди цьому зраділи, лайки мені поставили, і я є щасливішим від цього трохи став. Так що, в принципі, щастя добувати своїми руками досить не складно. Головне, знати, чого ти насправді хочеш", - розповів він.

Валерій Жидков, фото: прес-служба Квартал 95
Валерій Жидков, фото: прес-служба Квартал 95

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Валерій Жидков розкрив внутрішню кухню “Жіночого Кварталу”.

Як повідомляв Знай. ua, Жидков з “Кварталу 95” вперше розповів про талант доньки.

Також Знай. ua писав, що Валерій Жидков з “Кварталу 95” вказав на наслідування один одного в гуморі.