Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила ніжне селфі, позуючи в затишній домашній обстановці, закликаючи прихильників зайвий раз не виходити на вулицю у зв'язку з карантином через коронавіруса COVID-19. Так, артистка зізналася, що проводить домашні будні навіть дуже продуктивно, знаходячи можливості в кожній ситуації, а також зазначивши, що продовжить вести свій особистий блог з порадами для дівчат VB Diary.

"Як проходять ваші дні?
В нашій родині дуже плідно ))
Я в кожній ситуації знаходжу можливості 💫
І в мене нарешті,крім усього іншого, з'явився час повернутися в @vbdiary і продовжити вести там свій щоденник (дівчатка знають, про що я 😉).
Розкажіть, що цікавого/корисного/нового робите ви, залишаючись вдома. 🤗", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери ж не пройшли повз, розповідаючи забавні історії з життя в коментарях і відзначали, що також не втрачають вдома часу дарма.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше