Відомий радянський і російський артист Лев Лещенко, який відомий своєю антиукраїнською позицією та підтримкою анексії Криму, потрапив у лікарню з підозрою на коронавірус. Разом з ним була госпіталізована дружина співака. Про це розповів концертний директор артиста Олег Дмитрієв, повідомляють російські ЗМІ.

Так, за словами Дмитрієва, Лещенко та його дружина Ірина зараз перебувають у лікарні в селищі Комунарка з підозрою на коронавірус. Також директор розповів, що артист з дружиною 11 березня повернулися в Росію з Канади, у них почалися симптоми ГРВІ. Вони намагалися викликати додому лікаря, але коли медики дізнавалися про те, що артист повернувся з-за кордону, то їхати до нього відмовлялися. ЗМІ повідомляють, що 78-річний Лещенко та його 65-річна дружина дотримувалися режиму самоізоляції 10 днів, а далі вирушили в лікарню в Комунарці. "У лікарні взяли аналізи – через три дні буде результат", — сказав Дмитрієв.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Франції депутата вразив коронавірус, ледве дихає.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.