Українські артисти змушені були перенести всі свої заплановані виступи через введення карантину у країні. З одного боку у зірок з'явився час побути вдома з родинами, з іншого - перерва у роботі призвела до невтішних наслідків щодо фінансових втрат.

Загалом вся музична та концертна індустрія в Україні, яка зараз призупинила свою діяльність, знаходиться перед прірвою. І поки невідомо, коли і як ця ситуація налагодиться.

Український музикант, фронтмен гурту "Антитіла" та молодіжний посол в UNICEF Ukraine Тарас Тополя, звичайно, засмучений обставинами навколо карантину, як і мільйони інших українців. Гурту довелося пригальмувати тур Hello 2020, що розпочався у лютому. Про це він розповів журналісту Знай.ua.

Тарас Тополя з сином, фото з особистого архіву музиканта
Тарас Тополя з сином, фото з особистого архіву музиканта

"Концерти містами України Антитіла оперативно перенесли на інші дати й зараз маємо багато вільного часу, який ми вирішили провести з користю. Поки ми були на гастролях накопилося багато невирішених справ. Антитіла повернулися на студію, почали працювати над новими композиціями для майбутнього альбому", - зазначив музикант.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тарас додав, що дотримується всіх порад МОЗ щодо запобігання і непоширення COVID-2019 (коронавірусу).

"Але ми не обмежуємо себе у можливості спілкування з друзями та більше часу приділяти рідним, - пояснив Тополя. - Під час карантину найскладніше доводиться дітям, бо в них дуже багато вільного часу і його необхідно заповнити. Перш за все, ми пояснили синам, у чому різниця між канікулами та карантином, і чому ми зараз змушені обмежити час на дитячому майданчику. Але вдома ми з Оленою (дружина, співачка Alyosha - ред.) намагаємося максимально зайняти дітей цікавими для них справами. Так, ми родиною граємо у настільні ігри, малюємо, долучаємо дітей до хатніх справ. Вони нам у всьому допомагають. А також, робимо домашні завдання, які надсилають вчителі. І поки я займаюся з Ромою, Олена читає з Марком".

Тарас Тополя з сином, фото з особистого архіву музиканта
Тарас Тополя з сином, фото з особистого архіву музиканта

Тарас Тополя і Alyosha з синами
Тарас Тополя і Alyosha з синами

Нагадаємо, що наразі Олена (Alyosha) вагітна, але родина поки що не коментує майбутнє народження третьої дитини.

Тарас Тополя та Alyosha, фото: Instagram
Тарас Тополя та Alyosha, фото: Instagram

"Паузу можна і треба використати із користю, щоб зупинитися і розставити пріоритети, сконцентруватися на тих речах, які насправді важливі, щоб рухатися вперед", - додав Тарас Тополя.

Олена теж зазначила, що зараз у кожного є шанс побути вдома з родинами та насолодитися цим моментом.

"Хоча ми обмежені неприємними обставинами, але в нас є можливість відпочити: як фізично, так і психологічно, - вважає співачка. - Насолоджуватись тим, що можна побавитись з дітьми, без квапливих ранків та повсякденної метушні. Сім'я - це головна цінність, щоденна праця і найбільший скарб. Лише у колі рідних можна відчути, що час насправді завмирає. Кожна хвилина життя цінна, коли ми поруч з рідними...особливо, якщо у світі неспокійно..."

Нагадаємо, раніше Знай.uа зібрав думки представників української музичної індустрії про те, як коронавірус вдарив по їхній роботі та бюджету. Оскільки вже зараз співзасновник Concert.ua Дмитро Феліксов відверто каже, що концертна галузь понесла колосальні збитки: "Ми перші взяли на себе удар, зупинивши за першим розпорядженням уряду проведення масових заходів. Тільки це рішення призвело до прямих збитків галузі більш ніж на 500 млн гривень лише в період чинного карантину. При цьому більше 200 тис. глядачів не потраплять на концерти і можуть втратити гроші за куплені квитки. До кінця року втрати галузі складуть понад 1 млрд і це за умови, що карантин буде скасовано, а сама пандемія, буде взята під контроль".

Також раніше Віктор Бронюк з гурту ТІК розповів Знай.ua, як проводить карантин вдома з родиною та яка у нього є улюблена пристрасть у житті.

Крім того, Знай.ua писав, що прима-балерина Катерина Кухар самоізолювалася разом з чоловіком після повернення в Україну з відпочинку в Таїланді. Зірка розповіла, де і з ким знаходяться її діти.