Деякі зірки російського шоу-бізнесу відповідально поставилися до епідемії коронавіруса і зберігають карантин. Так, наприклад, відомий телеведучий Ігор Верник з сином Гришею відвідали 95-річного родича, але вони спілкувалися через вікно, щоб не піддавати небезпеці один одного, і особливо старика. Про те, як проходило "побачення" Верник розповів і показав у своєму Instagram.

"Побачення через скло", - підписав артист своє відео. В ролику можна побачити, як онук спілкується з дідусем по гучномовному зв'язку. При цьому 95-річний Еміль Григорович Верник сидить вдома біля вікна, а його онук Гриша стоїть на вулиці. Дідусь порадів гостям і подякував їм за те, що відвідали. "Я, правда, станцювати повинен був, але зараз вже не буду", — пожартував він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Франції депутата вразив коронавірус, ледве дихає.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.