Ексучасник гурту "Время и стекло" Позитив і українська співачка Надя Дорофєєва разом з їх продюсером Потапом зняли відео з кумедними спогадами про гурт. Яскраве відео Потап опублікував в своєму Instagram. У рамках нового карантинного влогу Наді Дорофєєвої, на якому можна побачити не лише її, але і Дантеса і їх друзів, підносились найгарячіші питання.

"Наскільки добре Дорофєєва і Позитив знають один одного?" - Потап перевірив 😏 Заходь на наш YouTube-канал і дивись.

Гра-перевірка від Потапа - він задає Наді і Позитиву питання один про одного і перевіряє, наскільки добре вони вивчили один одного за 10 років: про дату першої зустрічі, улюбленої їжі з райдера, різниці зросту в сантиметрах, колір очей, лайки і інше.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

"Сидимо у Наді вдома - "Имя любимое мое", - почав із жартів Попап, продовживщи в тому ж дусі засипати ексучасників каверзними питаннячками.

"Скільки сантиметрів, дата і місце вашого першого концерту", - і питаннячка в такому ж стилі.

Варто нагадати, щ оу першому випуску карантинного влогу спочатку в кадрі Надя з'являється з хлопцем і дівчиною, вони то займаються спортом, то медитують. Потім співачка з'явилася в кімнаті з чоловіком, який переодягається, а далі з тим хлопцем вже чоловік Дорофєєвої Дантес. У цей момент Надя каже: "Пацани, ви занадто часто один одного пестите у моєму влозі". А в підписі до анонсу артистка написала: "Новий випуск DODO VLOG "Карантин"! Хто знав, що таке може статися, ох. Новий випуск в описі профілю і stories". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію і радіти новому влогу Наді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Дорофєєва показала, як Дантес пестить іншого чоловіка – "Хлопці, ви занадто часто..."

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.