Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила яскравий уривок відео зі зйомок для популярного модного глянцю Harper’s Bazaar, ставши героїнею квітневого номера. Так, артистка зізналася, що зйомки проводилися ще в лютому, примірявши стильний облягаючий комбінезон чорного кольору, ніжно-рожеву вітровку і білі кросівки, а також зазначивши, що тоді ще вона безтурботно мріяла про весну і тепло, а зараз через коронавірус COVID-19 закликає шанувальників сидіти вдома.

"В квітневому номері @harpersbazaar_ru наша безтурботна зйомка, яку ми робили ще в лютому ( здається, в іншому житті 🙈) як абсолютне передчуття весни, сонця і тепла ❤️ під класну музику 📻 все вийшло на одному диханні з моєю улюбленою командою, дуже хочу щоб наш настрій передався і вам! 🧍🏼‍♀️"

, - поділилася радістю Брежнєва. Фолловери не пройшли повз, засипаючи красуню компліментами: "Віра, скажіть будь ласка, які батарейки ви використовуєте для підтримки такої активності 24/7? 😂", "Яка ж ви нереально красива і крута🙌❤️", "Яка класна і безтурботна !! 😍😍🌷🌷🔥", "Віра ви вічний двигун 😘❤️🌟", "Боже👏👏👏👏Віра-весна!!!!!!❤️", "Крутяшка 😉🙌🤗", "Класна ви 🙌,Віра 😍🔥❤️", "Віра супер!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше