Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, оголосили карантин. Так, артистка як ні в чому не бувало проводила вечірній прямий ефір для шанувальників, як раптом до неї завітав з дзвінком культовий американський співак, соліст групи 30 seconds to Mars Джаред Лето.

Варто відзначити, що Леся - справжня фанатка Джареда, а зустріла його, як це буває за законом підлості, в толстовці, лосинах, без макіяжу, та ще й сидячи на підлозі у ванній. Зіркова красуня не змогла приховати радості і почала верещати, забувши всі англійські слова, а потім і зовсім розридалася. Наступного дня телеведуча підійшла до питання серйозніше, чекаючи Лето в спокусливому вбранні, однак той так не подзвонив, як це і буває в житті, коли сильно чогось чекаєш.

"Одяглася нафарбувалася.. поки не дзвонив😢 #джаред #дурачоктименіподзвонив"

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

- поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери почали жартувати і підтримувати Лесю: "Підвищуй шанси: Умийся і роздягнися 😂😊", "Вони обично з'являються,коли не нафарбована,і в домашньому одягу находишся)😂", "Шикарна🔥🔥🔥", "Ну і дурень, раз не дзвонить)) а ти як завжди просто космос😍😍😍", "Ти без макіяжу і в домашньому набагато красивіше і миліше, ти його бачила, він особливо не марафетився коли дзвонив😁", "Подзвони сама🔥🔥🔥🔥".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше