Відомий музикант, соліст групи "Руки вверх" Сергій Жуков розповів про те, що він пройшов складний лікування від пухлини. Він зізнався, що медики довго не могли її видалити і в підсумку "відрізали співакові пів тіла".

Сергій Жуков розповів, що він отримав травму під час концерту за лаштунками. Так, звичайний синець перетворився згодом у гематому.

Лікарі не могли зрозуміти, що відбувається з артистом, в підсумку були змушені вдатися до кількох серйозних операцій.

"На порожньому місці мене звалило, причому страшно. Незрозуміла історія з хворобою, коли із звичайного удару справа переросло в те, що мені відрізали половину тіла. Я провів три місяці в лікарні, переніс три операції і не розумів, виберуся я і взагалі вийду на сцену", – згадує Жуков.

Сергій Жуков, фото: Instagram
Сергій Жуков, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Виявилося, що травму Жуков отримав ще влітку 2018 року. Його лікування зайняло кілька місяців, протягом яких кожен день він проходив складні і болючі процедури в клініці і завжди носив з собою апарат, від якого була проведена трубка і приєднана до живота.

У соціальних мережах також Жуков писав, що із-за захворювання у нього відкрилися численні виразки на животі.

"На початку червня 2018 року я почав лікування, але не ставало краще, а гірше. Рани стали не гоїтися, і мені довелося звернутися до цілого консиліуму лікарів", – зазначив він у своєму Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Сергій Жуков потрапив під карантин через коронавіруса з дітьми.

Як повідомляв Знай. ua, від коронавіруса померла 33-річна українка, мама звинувачує медиків.

Також Знай. ua писав, що онкохвора Алла Мазур отримала неймовірний знак.