Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, Влад Топалов, виставив зворушливе фото, на якому забавно грався з їх однорічним сином Михайлом і в зв'язку з карантином через коронавірус COVID-19 закликав прихильників сидіти вдома. Так, артист і малюк приміряли однакові капелюхи, зазначивши, що "домашній" режим може врятувати здоров'я і життя рідних і близьких.

«Гей, ТИ!!!! Не виходь з будинку, заради здоров'я мого і моїх близьких» 🤣🤣🤣🤣 придумайте свій напис під такою фоткою!! Думаю, треба такі плакати зробити🤣
, - пожартував Топалов. Фолловери ж залишилися в захваті, відзначаючи, що Міша набагато більше схожий на зіркову маму: "Копія мама", "Два красеня❤️❤️Майкл такий вже доросленький❤️❤️", "Маленька мама!", "Ти! Так-так, саме ти, будь завжди здоровий і позитивний, як ми з моїм татом і мамою!" 😊", "Які ❤️❤️❤️", "Карапуз!😍", "Владик, ви чудові! Щастя і здоров'я твоїй родині!", "Красиві❤️😍", "Чудовий! ❤️", "Виріс-то як😊".

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.