Відома радянська і російська акторка, зірка фільмів "Жмурки" та "Запретная зона" Жанна Болотова захворіла на коронавірусну інфекцію covid-19.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Жанна Болотова, скріншот: YouTube
Жанна Болотова, скріншот: YouTube

Жанна Болотова знаходиться в так званій групі ризику, жінці 78 років. Акторка підтвердила той факт, що нещодавно контактувала зі знайомими, які повернулися з Німеччини. Російські журналісти пишуть, що Болотову госпіталізували до клініки в селищі Комунарка, де знаходяться пацієнти з коронавірусом.

Лікарня в Комунарці, фото: РБК
Лікарня в Комунарці, фото: РБК

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

В лікарню в Коммунарці акторку направили до столичній клініці, в яку вона прийшла разом з чоловіком. За словами чоловіка Болотової, депутата Мосміськдуми, актора Миколи Губенка, Жанна Андріївна дійсно перебуває в лікарні, але не з коронавірусом, а з пневмонією. Наявність коронавірусу у акторки поки не підтвердили, вона чекає на результати аналізів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський пояснив, чим погані китайські тести на коронавірус - з 500 спрацював один.

Як повідомляв Знай.иа у "Борисполі" повернулися з Європи українцям влаштували жорсткий "тест-драйв", коронавірус приречений.

Знай.иа писав, коронавірус звалив? У Києві безпритульний налякав городян, "вакцина випливає".