Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно чоловік знаменитості, Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан, виставив компрометуючі кадри, показавши, як проводить час на карантині через коронавірус COVID-19. Так, артист тренувався в домашньому спортзалі, де повісив портрет себе коханого у вигляді "Вітрувианскої людини" Леонардо да Вінчі. Варто зазначити, що Сергій прокачував м'язи в смугастих стрінгах, а потім залишився навіть без них.

"Tarzan Private Gym , джив і буде джити!😃", - підписав кадр Тарзан. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "До сивих мудей зі спущеними портками...(", "Навіщо шматочки показувати, покажи відразу піпіпісючку, взбадьори людей, в нелегкий час карантину. 😂😂", "Фотограф кохана дружина?", "У смугастих стрінгах😆Круто!", "Без труселей чи що гойдаєшся? Типу і пісон повинен у вільному польоті бути?)", "Приїхали 🐱".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.