Український телеведучий Володимир Остапчук перебуває на карантині, запровадженого в Україні задля протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19. Цей час, чи принаймні його частину, він проводить зі своєю донькою Емілією.

Такий висновок можна зробити з останньої публікації Остапчука на його сторінці в соціальній мережі Instagram.

Телеведучий виклав в мережу фото, а якому він показаний разом з дочкою. Пальці обох прикрашені купою пластикових дитячих перснів, а на голові чоловіка можна побачити різнокольорову перуку. Обидві моделі на фото дещо кривляються.

"Привіт, котани 🥰 ⠀ Сидиш вдома - пиши «❤️» [емодзі сердечко - "Знай] в коментарях. ⠀ Сидиш вдома з дітьми - терпіння і витримки 🥳", - написав Остапчук у підписі до фотографії, супроводивши її хештегами #накарантине #сидидома і #принцесса.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Коментарі до цієї фотографії майже повністю заповнені сердечками від тих, хто вирішив дотримуватися вимог карантину і залишився вдома. Дехто побажав зірці додаткового терпіння до дітей чи зробив комплімент дівчинці.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Однак один з коментаторів натякнув, що Остапчук, публікуючи фото з донькою, знову наражається на гнів хейтерів, які можуть скористатися нагодою нагадати йому про розлучення з матір'ю його дітей Оленою Войченко, яке наробило галасу в соціальних мережах.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Остапчук вже коментував пандемію коронавірусу й навіть спробував на ній заробити. Так, в онлайн-магазині телеведучого з'явився актуальний аксесуар - маски на обличчя. Проте навіть у рекламному повідомленні зірка не приховав, що це лише модна дрібничка, яка не захистить від коронавірусу.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше невгамовний Остапчук отримав "стусана" від відомої моделі і спробував брикатися - "Взагалі не бачу".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Остапчук після розлучення покликав на "побачення" з Поляковою.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Остапчук після розлучення розгнівав українців пародією на хорошого батька.