Відомий український виконавець та телеведучий Володимир Дантес, який є чоловіком співачки Наді Дорофєєвої, вирішив не нудьгувати в період карантину і почав знімати влоги, які тепер викладає в YouTube. Цього разу артист відео під назвою "Як не розлучитися на карантині. Урок ПЕРШИЙ!". У ролику Дантес готує сніданок для Наді, а потім показує, як вона снідає омлетом, який він для неї зробив.

У підписі до відео Володимир написав: "Після карантину в Китаї збільшилося число розлучень. Люди, виявляється, не вміють жити разом. І я, як чоловік з досвідом, поділюся радами як балувати другі половинки і що взагалі можна робити в замкнутому просторі. Я буду готувати ті страви, від яких ваші улюблені зійдуть з розуму". Схоже, Дантес вирішив навчити українців готувати, і це не останнє відео на тему карантину.

До речі, Володимир Дантес не перший, хто зайнявся приготуванням на карантині. Свої кулінарні здібності вже продемонстрували в соцмережах співачки Аліна Гросу і Слава Камінська, а також телеведуча Марічка Падалко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.