Володимир Дантес – популярний український співак, теле- і радіоведучий, а також чоловік мега популярної Наді Дорофєєвої, яка співає в групі "Время и Стекло". Коли-то Дантес прославився піснею "Мне уже 20", яку заспівав у складі групи "Діафільми". А зараз, вже через десяток років Вова вирішив знову заспівати, й кліп не змусив себе чекати.

У своєму Instagram Володимир Дантес розповів, що досі не може прийти в себе після презентації нового кліпу на пісню "Теперь тебе 30". У кліпі можна побачити артиста, який не може повірити, що йому вже 30 років, і все що було у 20 більше ніколи не повернеться. У підписі до фото, яке є кадром із кліпу, Вова написав, що повернутися до музики його довгий час підштовхувала дружина Надя. Шанувальники не залишили без уваги нову публікацію артиста.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає її гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.