Сенсаційна українська рэперша Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість вирішила подарувати фанатам гарний настрій, розмістивши забавний ролик, на якому знайшла спосіб займатися творчістю навіть на карантині із зірковою подругою і колегою, Джамалою, яка, до речі, вагітна другою дитиною. Так, артистки записали черговий спільний трек, зробивши кавер на хіт Loyle Carner feat. Jorja Smit - Loose Ends і виконавши його по відеозв'язку. До слова, зірки вже встигли захопити шанувальників дуетом у піснях "Жалі" і "Забирай".

Карантин карантином, але душа бажає порепувати. То ж чому б не спробувати щось нетипове? 😏 ⠀ Я щиро дякую @jamalajaaa за можливість спробувати себе в чомусь новому - чудовий трек, глибокий зміст!
, - поділилася радістю Alyona Alyona. Фолловери залишилися в захваті від почутого: "Дуже круто 😍", "Скоро хіти будуть на інгліш)))) Голлівуд чекає вас з Джамалою !!!!", "Потрясно!😍", "Воууу воу це шикарно!!!!", "Ваааау! Це просто вау! Як ви згармоніювалися круто", "Супер!!!👍👍👍", "Гармата 👍", "Дуже круто".

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше