Наташа Горова – 20-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя. Нещодавно юна знаменитість поділилася забавним відео, уявивши, якою планує вийти на вулицю з карантину через коронавірус COVID-19. Так, зіркова красуня спочатку показала, як старанно тренується в домашніх умовах, а потім, загорнувшись у великий махровий халат і з рушником на голові, поїдає різні смаколики під келишок вина.

Давайте визнаємо, що всі ми трохи Наташа #2 на карантині 🥳🍟
, - пожартувала Горова-молодша. Фолловери не пройшли повз, залишившись в захваті: "Наташа, чому так життєво !?🤬😂😂😂👍", "Наташааа, ну це ж ідеально 😂😂😂♥️", "Це насправді так!😂", "Та тут ніфіга не трохи 🤔🤔🤔", "Особисто я тільки їм і їм 😂😂😂", "😂 це я - завжди", "Це ідеальне😂😂😂 відео та ще й у твоєму виконанні 🔥🔥", "Це просто геніально!!!😱😍". Варто відзначити, що насправді дівчина активно займається спортом і стежить за собою, однак часто не може відмовити собі в улюбленому печивку.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смшнюча Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.