Як відомо, в Україні продовжили карантин ще на місяць – до 24 квітня. У цей час багато ризикують набрати вагу, сидячи вдома і мало рухаючись. Але навіть у цій ситуації можна знайти свої плюси і зайнятися своїм тілом. Це рекомендують і зірки – Настя Каменських і Віра Брежнєва показали своїм фанатам, якими вправами можна зайнятися вдома.

Так, Віра Брежнєва завжди займається своєю фігурою, і карантин не став причиною скасування тренувань і правильного харчування. Зірка каже, що займається спортом, в першу чергу для того, щоб добре себе почувати, і на перше місце вона ставить своє здоров'я. "Я за багато років пробувала багато різних варіантів і напрямків. І взагалі вчилася "напружувати" тіло, м'язи, зв'язки. Але лише кілька років тому зрозуміла, що здорове тіло повинно бути розслабленим. У ньому не повинно бути блоків і затискачів. І тоді почала вчитися розслаблятися".

За словами Брежнєвої, її ідеальний графік занять – через день. І в якому б місті вона не перебувала на гастролях, завжди знаходить годинку для занять спортом. Також Віра додає в свої тренування кардіо-навантаження – від ходьби в швидкому темпі по парку/набережній до ходьби на біговій доріжці. А найголовніше в тренуваннях співачки – відновлюватися і правильно харчуватися. Артистка на своєму YouTube-каналі поділилася тренуванням для м'язів преса. Заняття не вимагає ніякого інвентарю, крім килимка, так що повторити це може кожен в домашніх умовах.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Настя Каменських також відома своєю любов'ю до спорту, у неї навіть є власний бренд спортивного одягу. Займатися вдома на карантині Настя закликає і мотивує також своїх шанувальників. Вона стала тренером для фанатів, час від часу виходячи в прямий ефір свого Instagram, щоб зайнятися фітнесом онлайн. "Я знаю, що ви свідомо ставитеся до свого здоров'я та здоров'я інших і залишаєтеся вдома, хоч це і не легко. Коли я провела першу онлайн тренування з вами і отримала так багато фідбек, то зрозуміла, що хочу і буду продовжувати! Тому на період карантину ми з вами регулярно будемо займатися разом!", - каже співачка.

Вона також анонсувала, що вже почала розробляти програму для спільних тренувань з фоловерами. "Будемо робити вам тонкі талії, пружні, як у Кім, стрункі ніжки і підтягнуті ручки!" - пише Настя. Зірка вже поділилася трьома вправами, які допоможуть трохи розім'ятися в домашніх умовах. Нагадаємо, що перед тренуванням важливо зробити розминку і розігрітися.

1. Ягодичный місток. Для цього нескладного вправи вам потрібно лягти на спину, витягнути руки вздовж тулуба, зробити наголос на зігнутих ногах, а поперек щільно притиснути до підлоги. Далі зробіть вдих і на видиху піднімайте таз і спину до тих пір, поки тіло не прийме позицію рівною натягнутою струни. У вищій точці максимально стискаємо сідниці, затримуємося на кілька секунд. Вдих – повертаємося в нижню точку, не розслабляючи сідниці. Робимо 20-30 повторень. Можна два-три підходу, якщо є сили.

2. Планка. Займіть позицію упор лежачи, спираючись на лікті і носки витягнутих і розставлених на ширині стегон ніг. Руки потрібно розташувати на рівні грудей на відстані трохи ширше плечей. Прямий хребет – ось головне умови для правильної планки. При виконанні цієї вправи важливо не прогинати спину, дихати спокійно і природно. Постарайтеся стояти в планці як можна довше.

3. Присідання. В цій вправі, особливо для дівчат, важлива правильна техніка. Це потрібно для того, щоб не перекачати передню поверхню стегна і не перевантажувати суглоби. Ноги на ширині плечей, стопи розташовуємо так, щоб носки були трохи розгорнуті в сторони, вага переносимо на п'яти. Під час присідання не зводимо коліна всередину і не розводимо, суворо рівно, стопи – не повинні відриватися від підлоги. Вдих – опускаємося як мінімум до паралелі стегон з підлогою. Видих – підйом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.