У суботу, 28 березня, відбудеться прем'єра нового випуску "Вечірнього Кварталу". Так, вперше зйомки розважального шоу пройшли без глядачів в порожньому залі палацу Україна, тоді вже оголосили карантин у країні.

"Нікому із зірок такого не побажаю. Сподіваюся, це було в перший і останній раз, – зізнається Євген Кошовий. – Ці відчуття навіть порівняти ні з чим. Ми ж звикли до блискавичної реакції багатотисячного залу на свій гумор, а тут – ти говориш жарт, а у відповідь – тиша. Незвично, по правді кажучи".

У новому випуску " вечірнього кварталу відомі артисти "зашкварят" свого колегу, Потапа. Він вислухає про себе багато гострих і неприємних слів.

"Це класний формат, тому я ні на секунду не сумнівався. Люблю, коли жартують наді мною і коли весело. Із задоволенням прийняв цю пропозицію і вважаю, що всім нам треба з великим гумором ставитися до себе», – визнається Потап. – Дуже сподобалася «просмаження» від Павла Зіброва і Позитиву. Позитив виявився несподівано актуальним гумористом, був дуже гострим і прикольним, і відкрився для мене з нового боку. А чудові вуса Павла допомагали мені підтримувати гарний настрій. І, звичайно, найбільше мені сподобалося, як мене прожарил мій син – адже він-то знає, про що говорить!".

Вечірній Квартал, фото: прес-служба 1+1
Вечірній Квартал, фото: прес-служба 1+1

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім того буде номер, який розкриє нові подробиці про причини звільнення Андрія Богдана. На рішення Володимира Зеленського зняти з посади керівника свого офісу, на думку «квартальщиків», могло вплинути те, що Андрій Богдан постійно посміхався.

Зеленський: Зрозумій, не все так добре у нас в країні, щоб постійно посміхатися. Ну як це виглядає? Я розповідаю про важку економічну ситуацію – ти поруч посміхаєшся, я розповідаю про російську агресію – ти посміхаєшся, я кажу про коронавірус - ти посміхаєшся…

Богдан: Вова, ну я ж тобі казав, це стара травма… Ще в далекому 2010ом році, коли Ігор Валерійович сказав, скільки я буду заробляти, у мене відразу лицьовий нерв назавжди заклинило… Я не винен.

Вечірній Квартал, фото: 1+1
Вечірній Квартал, фото: 1+1

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вагітна зірка "Жіночого кварталу" Кекелія зізналася, боїться коронавіруса в Україні.

Як повідомляв Знай. ua, "Квартал 95" змусив Лесю Никитюк повернутися в минуле.

Також Знай. ua писав, що після розпаду "Час і Скло" Дорофеєву переманили в Квартал 95.