Відома українська співачка Настя Каменських, яка минулої весни вийшла заміж за колегу по сцені Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими фото і відео зі свого насиченого творчого життя в Instagram. В цей раз зоряна красуня виклала в мережу кумедний кадр, на якому позує в зухвалому спортивному луці.

Як видно, Настя відображена, мабуть, у себе вдома, вона сидить у спокусливій позі боком до камери і явно випинає пружну попу. На ній сірий спортивний костюм, який складається з вузьких спідниць і коротенького топіка, а на її ногах яскраві кросівки. Її волосся зібране у високий недбалий пучок, а на обличчі немає макіяжу, тільки мила посмішка. У підписі до світлини зірка написала: "Після кожного тренування з вами я ходжу цілий день заряджена енергією. Я завжди чекаю тренування з нетерпінням! І це дуже важливо - отримувати задоволення від того, що робиш". Фани в захваті від нової публікації Каменських, співачку засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.