Великий піст – гарна нагода оздоровити і тіло, і дух. У цьому впевнений Віктор Бронюк, фронтмен гурту ТІК та віднедавна ведучий кулінарного шоу "Перше, друге та компот" на телеканалі ICTV.

У суботу, 28 березня, Бронюк розповість українцям, як швидко та бюджетно приготувати смачне меню на увесь день. Ведучий поділиться рецептами пісних страв, які обійдуться вам недорого і принесуть користь організму.

Мінімум інгредієнтів і максимум користі – під таким девізом готуватиме відомий артист для українців. У період карантину Віктор радить глядачам дотримуватися посту, щоб послабити навантаження на організм і підвищити імунітет.

Для цього ідеально підійде розсольник – один із найкорисніших супів, головним інгредієнтом якого є солоні огірки. У сім’ї Віктора страву готують часто і за незвичним рецептом, розробленим самим зірковим татусем.

"За роки експериментів на кухні я виявив, що мариновані гриби якнайкраще розкривають смак розсольнику і додають йому високої поживності", – розповів Віктор.

Також Бронюк приготує тушкований хек з овочами та салат за власним рецептом. Обіцяє, нові страви сподобаються навіть найвибагливішим гурманам.

Тож, якщо вас зацікавили пропозиції зіркового ведучого, прокидайтеся раніше, адже кулінарне шоу розпочнеться о 8:30. Не полінуйтеся і першими дізнаєтеся секрети корисного раціону від Віктора Бронюка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Бронюк записався в повари - фронтмен гурту ТІК веде нове кулінарне шоу

Як повідомляв портал Знай.ua, Віктор Бронюк зізнався, що у нього є ще одне велике захоплення у житті, крім музики - це кулінарія

Також Знай.ua писав, соліст гурту "ТІК" розповів, про що б заспівав Путіну