Популярна українська телеведуча і блогерша Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками у тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram. Так, цього разу зірка показала у соцмережі розкішне фото, на якому з'явилася у відвертому стильному образі.

Регіна відображена в залитій світлом кімнаті на тлі повітряних кульок, які викладені у формі цифри 1 000 000. І це не випадково, адже у підписі до світлини телезірка розігрує серед шанувальників мільйон рублів. Тодоренко з'явилася перед камерою в чудовому вбранні – на ній шкіряна чорна спідниця-олівець і золотистий топ. Цей наряд красиво підкреслив струнку фігуру зірки. Її волосся красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж і чарівна посмішка. Фанати, звичайно ж, не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію зірки, засипаючи її компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.