Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити до Москви і зараз активно гастролює по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото у своєму Instagram. Цього разу зірка вирішила поділиться з публікою фотографіями з нової фотосесії, на яких з'явилася в несподіваному "весільному образі.

Як видно, Лорак відображена в красивому урочистому приміщенні, яке нагадує якийсь палац. При цьому зірка позує перед камерою неймовірно ніжний дозвільному образі, так що фанати припустили, що вона зібралася заміж. Адже її плаття і справді нагадує весільну – довге, біле мереживне і напівпрозоре. Її волосся розпущене і красиво покладені, на обличчі яскравий макіяж, а у вухах - сережки. На першому фото Лорак варто, на другому витончено сидить у кріслі, а на третьому ніби падає зі стільця. Фани в захваті від нових фото артистки, її завалюють компліментами і зізнаннями в коханні.

Коментарі до посту Лорак
Коментарі до посту Лорак

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.