Микита Добринін – один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проєкт свою любов. Обраницею чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом, і в період всеукраїнського карантину, схоже, не сумує. У своєму Instagram Добринін показав, печеня фото, яке було зроблено, мабуть, під час його відпочинку з нареченою на Балі.

Як видно, на фото Микита з'явився в жаркому пристрасному образі, він стоїть під душем в чорних шортах і насолоджується струменями води, не дивлячись у камеру. Фанти зазначили, в якій чудовій фізичній формі знаходиться красень, і який у нього ідеальний прес. У підписі до світлини Добринін несподівано заговорив про комплексах і не відправленнях. "Соціологи провели опитування і склали рейтинг речей, які більшість хлопців вважають недоліками, проте багато дівчат від них без розуму. У рейтинг привабливих недоліків увійшли найбільш поширені речі: поганий зір і окуляри, сивина, агресія, запах поту, шрами, ноги колесом, кривий ніс, погана пам'ять, рідкісна борода, гучний сміх", - написав він і задавши дівчатам цікаве питання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.