17-літня Марія Кравець, донька зірки "Кварталу 95" Олени Кравець, долучилася разом із подругою до танцювального "виклику" #танцуемчеллендж, запущеного з метою розважити людей у всьому світі під час вимушеного перебування вдома на карантині задля протидії пандемії коронавірусної хвороби COVID-19.

Відповідне відео виклала на своїй сторінці Instagram подруга Марії Кравець Diana Lazy (@dankaxgirl).

На записі можна побачити, як двоє дівчат танцюють під запальну музику - трек "Танцуем" виконавця Layaboutguy. Коротке відео оброблене низкою спеціальних ефектів.

Марія Кравець, фото Instagram
Марія Кравець, фото Instagram

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Минулого року Маша Кравець почала жити окремо від батьків, що викликало хвилювання в її мами, акторки Олени Кравець, яка навіть прокоментувала цю ситуацію на шоу "Танці з зірками". Тоді дівчині було всього 16 років.

Нещодавно Марія Кравець повернулася з Лондона. Світлини з цієї поїздки також можна знайти на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше донька Олени Кравець швидко подорослішала і стала обличчям модного бренду: дивіться яка, копія мами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", донька Олени Кравець полонила Instagram новим фото: "Заборонено бути такою вродливою".

Також "Знай.ua" писав, що донька Олени Кравець Маша захопила Instagram новим стилем: вау, яка красуня.