Як відомо, знаменита українська телеведуча Олена-Крістіна Лебедь та наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка, досить активно веде свою Instagram-сторінку та часто радує прихильників різноманітними відеороликами та знімками.

Цього разу зірка "Аферистів в мережі" поділилася історією з невдалим підкатом до неї, оприлюднивши скріншот переписки. Так, на ньому видно, як невідомий Майкл з Америки підібрав не дуже підходящий спосіб "затягнути її в ліжко". Відтак, він написав, що вже скоро буде в Києві, а коли приїде, то буде торкатися за її архітектурні місця та ходити з нею в короткій спідниці.

Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко, фото: прес-служба Нового каналу
Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко, фото: прес-служба Нового каналу

"Дітям не дивитися. Я ось думаю, що відповісти цьому "гуляльщіку" в спідницях?", - підписала вона оприлюднене фото.

Водночас користувачі соцмережі висміяли цього геніального "пікапера" та підтримали знаменитість, порадивши не реагувати на нього, адже це, ймовірно, фейк.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Коронавірус зірвав дах нареченій Розенка - дриль приносить божественне задоволення

Як повідомляв портал "Знай.ua", наречена Розенка "поцупила" в "Сільпо" візок та ледь не навернулася на ньому, відео.

Також "Знай.ua" писав, що наречена Розенка потрапила в реанімацію з жахливою травмою голови: що сталося з Оленою-Крістіною Лебідь.