Лариса Гузєєва – відома російська актриса і телеведуча, яка зараз веде програму на російському телебаченні "Давай одружимося". У своєму Instagram зірка виклала відеозвернення до фанатів і взагалі до всіх користувачів із закликом зберігати карантин і залишатися вдома. Причому зробила вона це в доволі грубій, але справедливою формою – актриса буквально вилаялася матом у своєму відео.

Спочатку Лариса говорить спокійно, а потім починає матюкатися: "Дорогі люди, справа серйозна, залишайтеся, будь ласка, вдома. Так би мені хотілося до вас звернутися. Але мене розриває! Я тільки що повернулася з міста. Неможливо! Яблуку ніде впасти!", - каже Гузєєва. Вона додала, що їхала на своїй машині і боялася відкрити вікно, тому що це небезпечно, і вона сама може бути небезпечною для всіх. "Ні, всі гуляють: діти гуляють, батьки гуляють, старики. Що ви робите? ** вашу мать! Не можна так, ***** (блін), правда, небезпечно! Не хочете жити? Не подобається вам жити? Так убийтесь об стінку. Вперед!", - репетує ведуча. Треба сказати, що користувачі дуже бурхливо відреагували на таке відеозвернення актриси.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.