Відомий український виконавець та телеведучий Володимир Дантес, який є чоловіком співачки Наді Дорофєєвої, вирішив не нудьгувати в період карантину і почав знімати влоги, які тепер викладає в YouTube і Instagram. Раніше Вова опублікував перший "відеоурок про те, як не розлучитися на карантин, там він готував Наді сніданок, а тепер виклав другий ролик, на якому готує суп.

У підписі до відео Дантес написав: "Продовжуємо серію уроків ЯК НЕ РОЗЛУЧИТИСЯ НА КАРАНТИНІ. Сьогодні практичний урок – суп. Але в середині випуску вас чекає супер рада! Тому дивіться, кайфуйте і будьте здорові. Посилання в описі профілю". Треба сказати, що в анонсі, який Вова показав в Instagram, відео починається з його фрази "Будеш народжувати, коли я скажу", що дуже здивувало його фанатів. Так що шанувальники кинусь дивитися його новий влог.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.